Over ons

Lachende gezichten gegarandeerd

Kiddy-Fun is een betrouwbare partner bij het organiseren van feesten en evenementen. Wij verhuren hiervoor een breed scala aan speelkussens, springkastelen en andere attracties en entertainment. Plezier voor kinderen, en hun ouders staat voorop. Om die reden hechten wij veel belang aan de optimale veiligheid van onze attracties. Dit ziet u terug in de benodigde NEN-EN 14960 certificeringen. Verder hanteren wij strikte normen voor valhoogtes en veiligheidszones. Natuurlijk besteden we daarnaast veel aandacht aan de presentatie van onze artikelen; alles is schoon, compleet en tot in de puntjes verzorgd. Wij zijn graag het kindvriendelijke visitekaartje van uw bedrijf. Maar niet alleen bedrijven doen een beroep op ons. Ook tal van particulieren, instellingen en gemeenten weten ons te vinden voor professioneel (kinder-) plezier. Wij garanderen lachende gezichten en een leuke, positieve herinnering.

ONZE BELOFTES

De zekerheid van professionaliteit
Bij de organisatie van uw feest of evenement laten we niets aan het toeval over. Graag doen wij u enkele beloftes, zodat u onmiddellijk ziet wat de meerwaarde is van een professionele evenementenpartner.

Veiligheid boven alles
Natuurlijk, wij spelen graag, maar nooit met uw veiligheid en die van uw kleine en grote gasten. Aandacht voor veiligheid heeft bij Kiddy-fun topprioriteit. Om die reden zijn al onze springkussens en springkastelen gekeurd volgens de actuele normen NEN-EN 14960. U kunt u er dus altijd op vertrouwen dat deze speelattributen maximaal veilig zijn. Bij het plaatsen van onze attracties houden wij nadrukkelijk rekening met valhoogtes en veiligheidszones. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij de attracties plaatsen op ruime afstand van bomen, lantaarnpalen of vuilcontainers. Wilt u verder geen omkijken hebben naar de veiligheid en optimaal zorgeloos kunnen genieten? Dan is het mogelijk om een beroep te doen op onze vaste begeleiders. Onze spelbegeleiders zijn uiteraard allemaal in het bezit van een BHV-diploma en AED papieren.

Optimale kwaliteit
Onder service verstaan wij dat we doen wat we beloven en uw verwachtingen (meer dan) waarmaken. Zo zijn onze attracties altijd in optimale conditie. Ze zijn schoon, droog en ogen en ruiken fris! Op deze manier zijn onze attracties een echt visitekaartje en geven zij meerwaarde aan uw evenement. Als de door u gekozen attractie onverhoopt niet aan deze interne kwaliteitseisen voldoet, plaatsen wij steevast een vergelijkbare of zelfs grotere attractie. Uiteraard doen wij dit altijd in nauwe samenspraak met u.

Flexibele dienstverlening
Het is mogelijk om een speelkussen, speelkasteel of een andere attractie of eyecatcher op te halen bij onze depots in Terneuzen of Krabbendijke. Om u van dienst te zijn, houden wij ons bewust niet aan ‘kantoortijden’. Op afspraak kunt zowel ’s avonds als in de weekenden bij ons terecht. Natuurlijk kunnen wij onze materialen ook bij u afleveren. In dat geval bouwen we deze ook volledig voor u op. U heeft hier verder geen omkijken naar. Bij het ophalen, pakken wij de attracties ook zelf weer in! Natuurlijk is het wel fijn om daarbij wat hulp van u te krijgen. Overigens, niet alle attracties kunnen afgehaald worden. Wij informeren u hierover graag.

Ruim assortiment
Klanten waarderen onze ruime assortiment. Hierdoor kunnen zij voor alles wat zij voor hun evenement of feest nodig hebben, terecht bij één verhuurbedrijf; Kiddy-fun. Daarbij komt het voordeel van één vast aanspreekpunt. Vindt u op onze website niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Door ons brede netwerk kunnen wij u vaak toch van dienst zijn. Vanwege onze ruime assortiment worden wij ook regelmatig gevraagd om speeldagen, Koningsdagen, Koningsspelen en hilarische fun & vermaakspelen te organiseren (vergelijkbaar met Spel-zonder-Grenzen en andere populaire televisieprogramma’s vol pret en leedvermaak). Hierbij leveren wij desgewenst de attracties, versnaperingen en professionele begeleiding. Mocht u hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Weergarantie
Service, kwaliteit en veiligheid; we hebben alles zo goed mogelijk in de hand. Alleen het weer laat zich niet leiden. Omdat wij weten dat regen en harde wind (vanaf windkracht 4) echte spelbedervers zijn, bieden wij u een weergarantie. Als 24 uur voor uw evenement blijkt dat dit door de slechte weersomstandigheden niet kan doorgaan, bieden wij u de mogelijkheid om de attractie op een later moment (binnen 6 maanden) te gebruiken. Dit doen we uiteraard in nauw overleg met u. Deze weergarantie is van toepassing op de springkussens en springkastelen en andere opblaasbare attracties. Vraag naar de voorwaarden voor deze weergarantie. Voor deze service vragen wij 25% van het factuur bedrag.

Sfeervol
De attracties, animaties en het entertainment van Kiddy-Fun werken sfeerverhogend. Juist door het originele karakter en door de keuze nauwkeurig af te stemmen op uw doelgroep, werken wij sfeer en beleving op een positieve manier in de hand. Onze straatartiesten en zeker ook de artiesten voor de kinderen, zijn zo ervaren dat zij de sfeer haarfijn aanvoelen. Zij kunnen hier op een subtiele manier een professionele draai aangeven. Natuurlijk is het aan u en uw gasten om het feestje zelf te maken maar ook wij zetten gegarandeerd ons beste beentje voor!

Maatwerk
Vanzelfsprekend is de organisatie van een feest -particulier of bedrijfsmatig, groot of klein, voor uw kind of onze Koning- altijd maatwerk. Daarom begeleiden wij u graag bij uw keuzes. Wij hebben zo veel ervaring dat we inmiddels weten wat de effecten van onze attracties en entertainers op uw gasten zijn. Wilt u kinderplezier, wilt u zakendoen of zoekt u een uitdagend spel, bijvoorbeeld voor teambuilding? Wij bieden u zoveel maatwerk dat het succes verzekerd is.

Gratis transport
Ook over deze belofte zijn we eerlijk; deze geldt voor springkussens, springkastelen en alle andere opblaasbare attracties (dus geen blow-ups of skydancers) in de provincie Zeeland, delen van Noord-Brabant en het Noorden van België. De kosten zijn overigens zeer transparant. Bij ieder item op onze site ziet u direct wat u betaalt bij afhalen en bij bezorgen en wat u daarvoor krijgt. En overal geldt: plezier is inbegrepen! Indien u voor minder dan €95,- exclusief btw reserveert of als uw reservering buiten boven genoemd gebied afgeleverd dient te worden rekenen we €0,28 per gereden kilometer.