Verhuur

Oude nieuwsberichten van Kiddy-Fun.nl

Nieuwe attractie voor 2017

Nieuw: Stormbaan Tandwiel

Deze 15 meter lange stormbaan is zeer uniek met zijn bijzondere thema en vele obstacles. Hier door is hij ook zeer geschikt voor de oudere jeugd, maar ook zeker voor de kleintjes! Huur hem snel voor uw feestje.

Nieuwe attractie voor 2017

Nieuw: Springkussen Cars!

Welke jongen droomt er nu niet van om auto coureur te worden? Om alvast te wennen aan de autowereld kan uw kleine wennen op dit geweldig gethematiseerde springkussen! Dit springkasteel bevat een glijbaan en obstakel.

Nieuwe attractie voor 2016

Nieuw: Springkussen Paard met ruiter!

Ook voor de Paardenliefhebbers hebben we nu een mooi springkussen! Heeft u een evenement op uw manege, stal of vind u paarden gewoon leuk? reserveer dan snel dit springkussen!

Nieuwe attractie voor 2016

Nieuw: Opblaasbare Boksring!

Word bokskampioen op de Opblaasbare Boksring. Door zijn extra grote handschoenen en veiligheidshelmen is het een spel zonder gevaar.

Nieuwe attractie voor 2016

Nieuw: de 27 meter dubbele stormbaan!

Met zijn blitse kleuren en zijn 2 delige opbouw is deze gave stormbaan van maar liefst 27 meter lang weer een mooie uitbreiding! Strijd met z’n tweeën om als eerste over alle klimhellingen, glijbanen, poorten, paaltjes en ballen heen te komen om zo snel mogelijk aan het einde te finishen! Reserveren kan vanaf nu!

Nieuwe attractie voor 2015

Nieuw: Springkussen Prinses!

Speciaal voor de jongen prinsessen is er nu Springkussen Prinses. Met zijn bijzondere vijfhoekige vorm, glijbaan, obstakels en kleine afmeting is hij geschikt voor praktisch elke achtertuin. Reserveer hem snel voor uw prinsessen party!

Nieuwe attractie voor 2015

Nieuw: Piraten glijbaan: “De vliegen Hollander”!

Om ook de campings een primeur te gunnen is er vanaf nu wederom een nieuwe attractie bij ons assortiment gekomen. Op deze te gekke glijbaan kunnen jong en oud met plezier spelen. Het piraten theme is zeer mooi uitgevoerd!!

Nieuwe Wipe out attractie voor 2015

Nieuw: Megarun Adventure Track!

Nieuw in ons assortiment: Megarun Adventure Track! Vanaf nu is de volledige Megarun stormbaan compleet! Ook dit laatste deel test je uithoudingsvermogen en kracht! deze obstakelbaan is los te huren, maar ook in combinatie met 1 of 2 andere wipe out attracties waardoor de stormbaan 46,5 meter lang word!! Daarmee is het de langste stormbaan van zeeland!!

Wij zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd!!

Vanaf 1 maart zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie in Terneuzen! Vanaf nu kunt u dus hier alle gehuurde attracties, blow-ups of andere party items hier ophalen. Wij zijn geopend op afspraak (ook savonds en in het weekend!) Tot snel!!

Nieuwe locatie Terneuzen

Kiddy-fun gaat verhuizen!

Medio maart 2015 zal Kiddy-fun verhuizen naar onze nieuwe locatie aan de finlandweg in Terneuzen. De fundering ligt er al en het is nu wachten op de muren en het dak. Vanaf deze centrale locatie hopen wij al onze klanten van uit heel Zeeuws-Vlaanderen beter van dienst te kunnen zijn. Zodra wij een definitieve datum weten houden wij u uiteraard op de hoogte en bent u van harte welkom om ons nieuwe pand te bezoeken.

Nieuwe Water-attractie voor 2014

Nieuw: Waterballen!

Nieuw in ons assortiment: Waterballen! Altijd al eens over het water willen lopen? Reserveer dan onze waterballen. Onze waterballen kunnen gebruikt worden in een zwembad / bassin of op open water. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Nieuwe attractie voor 2014

Nieuwe Megarun attractie voor 2014!!

Voor het nieuwe seizoen 2014 hebben we onze Megarun attracties uitgebreid. Vanaf april is de megarun: megaballen beschikbaar. Deze attractie is te koppelen met de basejump. Zo ontstaat er een stormbaan van 27,5 meter! Reserveer hem snel voor uw evenement,

Nieuwe website korting

10% nieuwe website korting!!

Om het online gaan van onze nieuwe website te vieren krijgt u in de gehele maand maart 2014 10% korting op alle springkussens, party items en opblaasbare attracties. De korting geld op alle reserveringen die in maart worden geplaatst, dus ook als u een reservering voor na deze maand wenst te plaatsen. Wees er dus snel bij! Reserveringen die telefonisch worden geplaatst vallen buiten deze korting. Uiteraard nemen wij deze wel in behandeling!

Verlaagde prijzen

Verlaagde prijzen!!

Kiddy-fun heeft voor het seizoen de prijzen van een aantal attracties blijvende verlaagd! zo kunt u nu al vanaf €50,- exclusief btw springkussen basis circus huren op basis van afhaal! Zo wordt het voor iedereen mogelijk om een springkussen te huren voor bijvoorbeeld uw verjaardag of communie

Geen transportkosten

Geen transportkosten!!

Vanaf het seizoen 2014 zal er geen transportkosten meer gerekend worden vanaf €95,-. Dit betekend voor u dat al onze springkussen en attracties gratis bij u thuis worden afgeleverd!!

Leave a Comment (0) ↓