Veiligheid boven alles!

Bij Kiddy-fun is veiligheid het aller belangrijkste. Onze spelkussens zijn gekeurd volgens NEN-EN 14960. U bent dus altijd verzekerd van veilige attracties die in goede staat zijn. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij erbij blijven als begeleiding om uw feest of evenement tot een veilig einde te brengen. Onze begeleiders zijn in het bezit van BHV en AED papieren.

Juiste service!

Onze attracties zijn altijd in goede staat. Ze zijn schoon, droog en ruiken fris! Wij vinden deze punten zeer belangrijk. Indien wij dit bij een bepaalde attractie niet kunnen garanderen zullen wij altijd een passende andere of zelfs grotere attractie bij u plaatsen. Uiteraard gebeurd dit altijd met u in overleg.

Flexibele Dienstverlening

Bij ons is het mogelijk om uw attractie of eyecatcher op te halen in Krabbendijke of Oostburg. Wij houden ons niet aan “kantoortijden”. Het is op afspraak mogelijk om ook in de avond uren of in het weekend bij ons langs te komen. Afleveren behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wij leveren dan niet alleen af, maar plaatsen de attractie en bouwen deze ook voor u op, zodat u hierover geen zorgen meer heeft. Bij het ophalen pakken wij de attracties ook zelf in! Uiteraard vinden wij het fijn om hulp te krijgen.

Groot assortiment

Door onze ervaring weten wij hoe fijn het is om zoveel mogelijk attributen voor uw feest of evenement met 1 verhuurbedrijf te regelen. Daarom hebben wij een zeer groot assortiment. Zo heeft u dus maar één aanspreekpunt. Kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen voor u bij onze collega’s navragen en ook dit voor u regelen zodat u nog steeds maar 1 aanspreekpunt heeft. Wij verzorgen ook speeldagen. Hierbij leveren wij de attracties, versnaperingen en begeleiding. Bij interesse kunt contact met ons opnemen via de contact pagina.